Template:Nationaal Archief/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Ова е слика од Националниот архив на Холандија, подарена во рамките на програма за соработка.

Ознакава не го укажува авторскоправниот статус на приложеното дело. Покрај ова, делото треба да има и ознака за авторски права, независно од оваа. Повеќе информации ќе најдете на Ризница:Лиценцирање.

العربيَّة | Deutsch | English | français | galego | Bahasa Indonesia | italiano | 日本語 | македонски | Nederlands | português | українська | 中文 | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Nationaal Archief}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Nationaal Archief}} instead!