Template:Ningún municipio sin fotografía/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Logo Ningún Municipio de España Sin Foto.png
Оваа слика од досега несликана општина во Шпанија е подигната со помош на википроектот „Ниедна шпанска општина без слика“ приреден од Викимедија Шпанија.

Català | English | Español | Français | Galego | Italiano | Македонски | +/−


НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Ningún municipio sin fotografía}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Ningún municipio sin fotografía}} instead!