Template:No OTRS permission since/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Знак за предупредување Оваа слика нема потврда за дозвола. Аворот и изворот се наведени, и изјавено е дека дозволата е испратена по е-пошта. Меѓутоа екипата за OTRS нема добиено таква дозвола и затоа не може да го потврди истото. Испратете го доказот за добиена дозвола на permissions-commons@wikimedia.org.

Доколку не испратите потврда за дозвола, сликата ќе биде избришана по брза постапка 15 дена по поставувањето на овој шаблон и известувањето на подигачот: ({{{day}}} {{{month}}} 2018).


Ако имате некакви прашања, слободно обратете се кај било кој доброволец на OTRS или поставете ги на Огласната табла на OTRS.

При примена на овој шаблон:
Користете {{subst:nopd}} за да заведете во категорија по датум на примена.
Се препорачува да го известите подигачот на неговата страница за разговор со вметнување на следново:

{{subst:Noticket|No OTRS permission since/mk}} ~~~~


Deutsch | English | español | français | magyar | italiano | 日本語 | македонски | português | русский | slovenščina | 中文(台灣)‎ | +/−

Syntax description[edit]

На страниците на сликите без извор на дозвола, вметнете го следниов код:

{{subst:nopd}}

Ако го вметнете горенаведениот код, подаотеката ќе биде заведена во Category:No OTRS permission со истекот на 15 дена.

Се користи заедно со Template:Noticket за известување на корисниците што подигнале податотеки со {{OTRS pending}} дека OTRS нема добиено дозвола за сликата, и затоа таа наскоро ќе биде избришана.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{No OTRS permission since}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{No OTRS permission since}} instead!