Template:No advertising/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | English | español | français | हिन्दी | македонски | português | svenska | Tiếng Việt | +/−


Dialog-warning.svg
Ризницата е наменета за образовни цели, и не служи за ставање на врски и текстови за рекламирање. Создавањето на статии, кориснички страници, шаблони и др. со рекламни содржини е забрането, како и ставањето врски било каде на Ризницата во обид да се рекламира мрежно место, производ, фирма, лице или организација. Подигањето на логоа на фирми, слики од печатот и тн. со цел за рекламирање и нивна исклучива употреба како рекламен материјал е забрането и на сите други викија, и таквите слики ќе бидат избришани, согласно нашите начела. Повторното подигање/создавање на избришани содржини или понатамошното ставање на рекламни врски и покрај нашите предупредувања ќе заврши со блок. Ви благодариме на разбирањето.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{No advertising}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{No advertising}} instead!