Template:No permission since/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Warning sign
На оваа податотека ѝ недостасува доказ за дозвола. Податотеката има автор и извор, но нема доказ дека авторот на сликава или нејзиниот субјект (во случај на уметничко дело) се согласил да ја лиценцира со наведената лиценца. Поднесете доказ за дозвола или со наведување на врска кон страница каде експлицитно се дава дозвола која ги задоволува правилата за лиценцирање или пак со препраќање на дописка од е-пошта во која е дадена дозволата на permissions-commons@wikimedia.org.
Доколку немате добиено дозвола, оваа податотека може да биде избришана по брза постапка седум дена по поставувањето на овој шаблон и известувањето на нејзиниот подигач: ({{{day}}} {{{month}}} 2018).

Администратори: Со помош на алатката GlobalUsage можете да ја проверите употребата на оваа податотека во други проекти на Викимедија.

При примена на ова известување:
Користете {{subst:npd}}, за категоризација по датум на известувањето.
Исто така користете

{{subst:Image permission|File:No permission since/mk}} ~~~~
за да го известите подигачот.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{No permission since}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{No permission since}} instead!