Template:No re-uploading/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

العربية | Deutsch | English | suomi | français | magyar | italiano | македонски | Nederlands | polski | português | русский | svenska | +/−


Здраво! Приметивме дека подигате една податотека со исто име повеќе пати. Би сакале да ви напоменеме дека нема никаква потреба да се подига една иста податотека повеќе пати. Описот нема да се смени! Доколку сакате да го промените описот на некоја Слика, тогаш кликнете на податотеката, а потоа на копчето [Уреди] (или [Edit]) погоре. Commons:Licensing ќе ви помогне да најдете соодветна важечка лиценца. Ви благодариме.


НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{No re-uploading}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{No re-uploading}} instead!