Template:No tag message whitetemplate/ca

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

dansk  italiano  sicilianu  Deutsch  català  magyar  čeština  português do Brasil  Esperanto  español  português  English  hrvatski  français  Nederlands  Deutsch (Sie-Form)‎  norsk nynorsk  polski  galego  íslenska  slovenščina  suomi  svenska  Türkçe  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)‎  български  македонски  русский  українська  മലയാളം  日本語  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  فارسی  +/−


Sembla que hi ha un problema amb la descripció i la llicència d'aquest fitxer. S'ha trobat que has afegit en la descripció de la imatge només una plantilla que no és una llicència i, encara que proporciona informació útil sobre la imatge, no és una llicència vàlida. Podries resoldre aquest problema afegint la llicència en la imatge enllaçada a dalt? Pots modificar la pàgina de descripció i canviar el text. Carregant una nova versió del fitxer no canvia la seva descripció. Aquesta pàgina pot ajudar-te per escollir una llicència. Gràcies.


NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{No tag message whitetemplate}} instead.