Template:No tag message whitetemplate/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Беларуская (тарашкевіца)‎ | Български | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | فارسی | Suomi | Français | Galego | Magyar | Íslenska | Italiano | 日本語 | Македонски | മലയാളം | Nederlands | Norsk nynorsk | Polski | Português | Português do Brasil | Русский | Slovenščina | Svenska | Українська | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−


По сѐ изгледа дека има проблем со описот и/или со лиценцирањето на оваа податотека. Востановивме дека во описот на сликата сте ставиле само Шаблон кој не е лиценца, и макар што тој дава корисни информации за сликата, ова не е важечка лиценца. Ве молиме решете го проблемот со тоа што ќе ѝ ставите лиценца на горенаведенава слика. Можете да ја преуредите описната страница и да го промените текстот. Ако подигнете нова верзија на подадотеката, тоа нема да го смени нејзиниот постоечки опис. Оваа страница ќе ве упати како да изберете соодветна лиценца. Ви благодариме.


НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{No tag message whitetemplate}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{No tag message whitetemplate}} instead!