Template:No watermarks/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Deutsch | English | español | हिन्दी | italiano | македонски | français | +/−


Сликата што ја подигнавте има жиг. На Ризницата не прифаќаме слики со жигови согласно нашите правила. Ако имате нежигосана верзија, тогаш подигнете ја под истото име и отстранете го овој шаблон. Откако ќе го отстраните жигот, внимавајте отстранетите информации да бидат присутни во EXIF-ознаките, описната страница на сликата или на двете места.

Ви благодариме за разбирањето.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{No watermarks}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{No watermarks}} instead!