Template:Nopenis/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
čeština | Deutsch | English | español | français | македонски | norsk | polski | slovenčina | slovenščina | 中文 | 中文(台灣)‎ | +/−
float 
Ви благодариме за пројавениот интерес за учество во Ризницата — непрофитно медиумско складиште кое има за цел да нуди слики и снимки со образовен и информативен карактер. Податотеките со слаб квалитет или оние вон делокругот на проектот подлежат на бришење.

Неодамна поднесовте материјал за кој се смета дека е вон нашиот делокруг. Ризницата има правила за голотија донесени токму поради големиот број на слики на гениталии, особено од машкиот репродуктивен систем и пениси.

Доколку имате примедби за предложеното бришење на материјалот, погледајте ги врските до соодветната расправа за бришење (наведени над или под ова поле). Оваа порака не треба да се сфаќа лично. Ви благодариме на разбирањето.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Nopenis}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Nopenis}} instead!