Template:Nordiska museet cooperation project/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа податотека е доставена од Нордискиот музеј (Nordiska museet) како дел од соработката со Викимедија Шведска.

български | English | français | македонски | Nederlands | русский | svenska | Zazaki | +/−

Wikimedia Sverige
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Nordiska museet cooperation project}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Nordiska museet cooperation project}} instead!