Template:Not-free-US-FOP/ca

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Possibly copyrighted in the U.S.

Aquesta obra pot ser que no es pugui usar sota una llicència lliure als Estats Units perquè mostra una obra d'art o escultura que pot estar protegida per drets d'autor segons la llei dels EUA.
  • En el país d'origen de l'obra d'art o escultura, generalment es poden fotografiar aquestes obres situades permanentment en llocs públics sense infringir drets d'autor en virtut del principi conegut com a "llibertat de panorama".
  • Segons la llei dels EUA no hi ha llibertat de panorama per a obres d'art o escultures i, sota el principi de jurisdicció aplicable lex loci protectionis, un tribunal dels EUA pot aplicar a aquesta obra la regulació nord-americana de la llibertat de panorama en lloc de la regulació del país d'origen. Tanmateix, en la pràctica resta indefinit si s'aplicaria aquesta possibilitat, o com, en un cas legal real als EUA que impliqui consideracions sobre la llibertat de panorama.
Els fitxers amb aquest avís podrien ser esborrats en el futur segons el resultat de discussions comunitàries i un nou cas legal.
Aquesta no és una llicència vàlida a Commons; aquest fitxer s'ha de poder reutilitzar d'acord amb la llibertat de panorama reconeguda en el seu país d'origen o bé serà esborrat.

català  Deutsch  English  español  français  italiano  português  português do Brasil  sicilianu  македонски  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Not-free-US-FOP}} instead.