Template:OTRS pending/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Dialog-warning-orange.svg
Пратена е е-пошта со подробности за дозволата за оваа податотека во согласност со Commons:OTRS.

Напомена за подигачите:

  • Ископирајте ја URL-адресата на оваа податотека во е-поштата за да им помогнете на доброволците на OTRS да ја најдат.
  • Доколку во OTRS системот не најдат е-пошта, оваа податотека може да биде избришана поради недостиг на соодветни информации за лиценцирање.

Напомена за доброволците на OTRS: Користете {{OTRS received|id=xxxxxx}} штом ќе го идетификувате билетот, или пак ако во е-поштата има наведено доволно информации за полноважноста на лиценцата, тогаш заменете го шаблонов со {{PermissionOTRS|id=xxxxxx}}

Доколку поднесената дозвола е неприфатлива, предложете бришење на податотеката, или избришете ја самите.

Беларуская (тарашкевіца)‎ | বাংলা | Български | Català | Česky | Dansk | Deutsch | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Euskara | Suomi | Français | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | Bahasa Melayu | Nederlands | Polski | Português | Português do Brasil | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Svenska | Türkçe | Українська | اردو | 中文(中国大陆)‎ | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | 中文(香港)‎ | 中文(马来西亚)‎ | 中文(新加坡)‎ | 中文(台灣)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{OTRS pending}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{OTRS pending}} instead!