Template:OTRS received/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Er is een email ontvangen door OTRS aangaande deze pagina of dit bestand: deze kan ERROR - NO TICKET ID gelezen worden door gebruikers met een OTRS account. Helaas bevat het ontvangen bericht onvoldoende informatie aangaande de toestemming voor gebruik van dit bestand. Eén van de redenen kan zijn dat er geen expliciete vrijgave was onder een vrije licentie, of dat het gebruikte mailadres niet direct gekoppeld kon worden aan de originele bron van dit bestand of deze pagina. Voor meer informatie over de huidige status ten aanzien van dit bericht, neem alstublieft contact op met de gebruiker die dit sjabloon aan deze pagina heeft toegevoegd, of met iemand met een OTRS account of op de OTRS-verzoekpagina.

Note to OTRS volunteers: If the email contains sufficient confirmation of the validity of the license, please replace this template with {{PermissionOTRS|id=XXX}}

Opmerking: Gebruik dit sjabloon aub niet direct op pagina's! Dit sjabloon is slechts gebruikt binnen in het sjabloon als vertaling. Gebruik in plaats daarvan {{OTRS received}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{OTRS received}} instead!