Template:Off topic/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
català | Deutsch | English | español | suomi | français | עברית | magyar | italiano | 日本語 | македонски | Nederlands | polski | português | українська | +/−

Не пишувајте пораки кои не се релевантни на Ризницата. Таа не е наменета за статии, туку само за слики и мултиметијални податотеки како аудио и видео снимки. Ниту пак е наменета за водење секакви разговори, рекламирања, лични мрежни страници и други работи од тој вид. За повеќе информации погледајте ја страницата Commons:Рамки на проектот. Ви благодариме.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Off topic}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Off topic}} instead!