Template:Opaque/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
ℹ – informational message only Оваа слика била подигната со непроѕирна позадина, а требала да биде непроѕирна. Доколку е можно, подигнете PNG или SVG верзија на сликава, добиена од извор кој не е во JPEG формат, кој, со надеж, би можел да содржи алфа канал и кој би немал компресиони артефакти (или со отстранети постоечки артефакти). Откога ќе го направите тоа, сторете го следново:
  1. Пронајдете ги сите страници на сите проекти на Викимедија кои ја користат сликава, и заменете ја старата слика со новата насекаде.
  2. Означете ја сликава како заменета со вметнување на еден од овие шаблони.

За повеќе информации, погледајте ја страницата Википедија:Подготовка на слики за подигање.


Deutsch | English | Español | Français | Italiano | 日本語 | Македонски | Português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Opaque}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Opaque}} instead!