Template:Open Access Media Importer/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
WikiProject Open Access
Податотекава е пренесена на Ризницата од PubMed Central со помош на Увозникот на отворени медиумски материјали.

Deutsch | English | français | italiano | македонски | русский | slovenščina | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Open Access Media Importer}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Open Access Media Importer}} instead!