Template:OFL/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
OFL logo rect color.svg Авторски права © 2018 Авторот

Овој програм за фонт е под SIL-овата лиценца за отворени фонтови. Текстот на лиценцата ќе го најдете тука, а ЧПП се тука.


العربية | English | فارسی | Français | Italiano | Македонски | Nederlands | Português | Русский | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{OFL}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{OFL}} instead!