Template:PD-AIGA/i18n/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Template:PD-AIGA/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:PD-AIGA/i18n and have to be approved by a translation administrator.
Public domain
Оваа слика е од збирката на симболи AIGA, создадена како соработка помеѓу AIGA и Министерството за транспорт на САД во 1974 и 1979 г. Сите слики во збирката се во јавна сопственост.
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-AIGA}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-AIGA}} instead!