Template:PD-AR-Anonymous/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain
Авторските права во сопственост на установа, претпријатие или правно лице регистрирано во Аргентина, се истечени, и сега делото е јавнодоменско. Ова значи дека навршиле барем 50 години од објавувањето на анонимното дело (Закон 11.723, Член 8 и 28 и нивни измени).
Сепак, авторот и изворот мора да се наведат.

Flag of Argentina

English | español | македонски | português do Brasil | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-AR-Anonymous}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-AR-Anonymous}} instead!