Template:PD-AR-Movie/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain
Авторските права на ова кинематографско дело, регистрирано во Аргентина. Одминати се барем 50 години од смртта сценаристот, продуцентот или режисерот на овој филм (Закон 11.723, Член 34 и нивните измени).
Авторот и изворот сепак
мора да се наведат.

Flag of Argentina

English | español | македонски | português do Brasil | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-AR-Movie}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-AR-Movie}} instead!