Template:PD-AR-Photo/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain Оваа слика е во јавна сопственост бидејќи авторските права на оваа фотографија, регистрирана во Аргентина, се истечени. (Навршиле 25 години од создавањето на сликата и истата била објавена пред барем 20 години, Закон 11.723, Член 34 според амандманот, и Бернски договор, Член 7 (4)).

Овој шаблон е наменет исклучиво за фотографии, а НЕ за цртежи и други уметнички дела.
Dialog-warning.svg Предупредување: за делата постари од 20 години мора да се наведе годината на издавање и изворот, за да биде на увид на секого, како и јасен показател дека сликата е направена пред повеќе од 25 години.


Deutsch | English | español | français | galego | italiano | македонски | മലയാളം | português | português do Brasil | русский | sicilianu | 中文(中国大陆)‎ | +/−

Flag of Argentina.svg
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-AR-Photo}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-AR-Photo}} instead!