Template:PD-Art-YorckProject/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Уметничкото дело прикажано на оваа слика и неговата репродукција се во јавна сопственост во целиот свет. Оваа репродукција е дел од збирката на репродукции составена од проектот „Јорк“. Правото на составувачкиот труд ѝ припаѓа на Zenodot Verlagsgesellschaft mbH, под ГНУ-овата лиценца за слободна документација.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-Art-YorckProject}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Art-YorckProject}} instead!