Template:PD-BNF/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа податотека е преземена од мрежното место на Националната библиотека на Франција (BNF). Изворната податотека и нејзиниот опис ќе ги најдете на: [{{{1}}}]. Библиотеката утврдила дека податотекава е во јавна сопственост во Франција. Меѓутоа истата може сепак да биде заштитена во некои други земји.

Dialog-warning.svg
Сите податотеки на Ризницата мора да бидат слободни како во изворната земја, така и во САД. Образложете зошто оваа слика е слободна во САД.

العربية | English | español | français | македонски | Nederlands | Picard | Tiếng Việt | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-BNF}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-BNF}} instead!