Template:PD-Brazil-media/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Според Законот за авторското право на Бразил (Lei 9.610 de 19 de fevereiro de 1998; англиски превод) * Член 44: Економските права на аудиовизуелните и фоторафски дела уживаат заштита во рок од 70 години започнувајќи со први јануари од годината која ѝ следи на годината на издавање на делото; * Член 96: Рокот на заштита на сродните права е 70 години започнувајќи со први јануари од годината која следи по снимањето на фонограмите, емитувањето и јавната изведба во други случаи. Затоа, оваа мултимедијална податотека не е заштитена со авторски права. Видете Recursos no domínio público.

English | español | македонски | português | +/−

Flag of Brazil.svg
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-Brazil-media}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Brazil-media}} instead!