Template:PD-Brockhaus&Efron/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа слика е преземена од Енциклопедискиот речник на Брокхаус и Ефрон (1890-1907). Авторските права за таа книга се истечени и затоа оваа слика е во јавна сопственост.

català | čeština | English | suomi | français | Հայերեն | lietuvių | македонски | português | русский | +/−

Brockhaus and Efron titles.jpg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-Brockhaus&Efron}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Brockhaus&Efron}} instead!