Template:PD-Canada/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain Ова канадско дело е во јавна сопственост во Канада бидејќи авторските права на него се истечени заради една од следниве причини:
1. подлежело на крунски авторски права и за прв пат е издадено пред повеќе од 50 години, или

не подлежело на крунски авторски права, и

2. претставува фотографија направена пред 1 јануари 1949 г., или
3. неговиот создавач починал пред повеќе од 50 години.
Flag of Canada (Pantone).svg

العربيَّة | čeština | Deutsch | English | español | suomi | français | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Nederlands | português | português do Brasil | sicilianu | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-Canada}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Canada}} instead!