Template:PD-Chile/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа податотека сега е во јавна сопственост според Законот за авторското право на Чиле (бр. 17,336 и негови амандмани). Меѓутоа треба да се земат предвид извесни ограничувања. Тука е наведено кои видови на материјали се во јавна сопственост.

العربية | čeština | English | español | македонски | português | +/−

Public domain in this flag's jurisdiction
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-Chile}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Chile}} instead!