Template:PD-China/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа слика сега е во јавна сопственост бидејќи авторските права се истечени во Кина. Според законот за авторското право на Народна Република Кина (со правна надлежност само врз континентална Кина, без Хонгконг и Макао) и Република Кина (со тековна правна надлежност врз Тајван, Пескадорите, Кемој, Мацу, и тн.), сите фотографии влегуваат во јавна сопственост 50 години по нивното првично објавување, или пак ако се необјавени со истекот на 50 години од создавањето, а сите нефотографски дела влегуваат во јавна сопственост 50 години по смртта на нивниот создавач.
За подигачот: Наведете каде е за прв пат објавена сликата и кој ја создал.

This македонски translation of the template is outdated (update diff). Please update it from the latest English version, and remove the {{Outdated translation}} tag after the update.
If there is any inconsistency between македонски translation and other ones, the latest English version takes precedence.


čeština | Deutsch | English | македонски | മലയാളം | português | română | русский | ไทย | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Flag of the People's Republic of China.svg

Flag of the Republic of China.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-China}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-China}} instead!