Template:PD-China/ro

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Această imagine este acum în domeniul public deoarece durata pentru care a fost protejată de drepturile de autor a expirat în China. În conformitate cu legile dreptului de autor din Republica Populară Chineză (cu competența legală exclusiv în partea continentală, cu excepția Hong Kong și Macao) și Republica Chineză (în prezent, cu competență în Taiwan, Insulele Pescadore, Quemoy, Matsu, etc), toate fotografiile și lucrările cinematografice, și toate lucrările ale căror deținător este o persoană juridică, intră în domeniul public după 50 de ani de la prima publicare, sau dacă sunt nepublicate după 50 de ani de la creare și toate lucrările non-fotografice intră în domeniul public la cincizeci de ani după moartea creatorului.
Pentru cel care trimite fișierul: Vă rugăm să furnizați locul unde imaginea fost publicată prima oară și cine a creat-o sau a deținut drepturile de autor.

Dialog-warning.svgYou must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States. Note that this work might not be in the public domain in countries that do not apply the rule of the shorter term and have copyright terms longer than life of the author plus 50 years. In particular, Mexico is 100 years, Jamaica is 95 years, Colombia is 80 years, Guatemala and Samoa are 75 years, Switzerland and the United States are 70 years, and Venezuela is 60 years.

Flag of the People's Republic of China.svg

Flag of the Republic of China.svg


NOTĂ: Vă rugăm să nu folosiți acest format în mod direct! Acesta există doar pentru traducere. Folosiți în locul lui {{PD-China}}.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-China}} instead!