Template:PD-Coa-Finland/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
На оваа податотека е прикажан грб на финска општина (kunta), округ (maakunta) или административна или историска покраина (lääni). Според законите за авторски права на Финска и мислењето на Советот за авторски права на Финска (изјави 1997:11 и 1998:5) овие грбови се во јавна сопственост. Напомена: Употребата на грбови се раководи според правни ограничувања, независно од тоа каков е авторскиот статус на тука прикажаното.

Deutsch | English | Suomi | Français | Македонски | Русский | Svenska | +/−

Flag of Finland.svg

Coat of arms of Finland.svg
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-Coa-Finland}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Coa-Finland}} instead!