Template:PD-Coa-Germany/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
На оваа слика е прикажан грб на Здружение со јавно право (Körperschaft des öffentlichen Rechts). Според § 5 Изв. 1 од Законот за авторски права на Германија, службени дела како грбови припаѓаат во јавна сопственост (gemeinfrei). Напомена: За употребата на грбови постојат извесни правни ограничувања, независно од авторските права за тука прикажаното.
Wappen Deutschlands
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-Coa-Germany}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Coa-Germany}} instead!