Template:PD-Demis/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Сликава е во јавна сопственост бидејќи е преземена од порталот http://www.demis.nl/home/pages/Gallery/examples.htm и објавена од праводржецот. Дозволено е умножување, распространување и/или менување на картава бидејќи е заснована на слободни слики без авторски права на нив од: www.demis.nl. Погл. и писмото со одобрение на de.wp и појаснувањето.

Deutsch | English | македонски | Nederlands | slovenščina | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-Demis}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Demis}} instead!