Template:PD-Denmark50/da

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain Dette billede er offentlig ejendom fordi den danske lov om ophavsret af 2010 specificerer (§91, 5) at alle fotografiske billeder, der ikke har "værkshøjde" og blev fremstillet før 1. januar 1970, ikke beskyttes.

Bemærk at "fotografiske værker", der skal være resultatet af ophavsmandens egen intellektuelle frembringelse eller selvstændigt skabende indsats, bliver offentlig ejendom 70 år efter udgangen af året for fotografens død, og at fotografier, der ikke har værkshøjde, men som blev fremstillet 1. januar 1970 eller senere, beskyttes i 50 år efter udgangen af det år, da billedet blev fremstillet. Se iøvrigt Commons:Licensing.

I visse lande er værkshøjdekriteriet lavere, og derfor kan der gælde en længere beskyttelsestid. Dette billede kan måske ikke anvendes frit i de lande.

Til uploaderen: For at denne skabelon kan anvendes, skal året, fotografiet blev fremstillet, være kendt (eller det skal kunne dokumenteres, at det er før 1970) og denne skabelon skal suppleres med en forklaring, der redegør for hvorfor fotografiet er offentlig ejendom i USA. (For eksempel {{PD-1996}} eller anden relevant skabelon).


dansk | Deutsch | English | Ελληνικά | македонски | +/−

Flag of Denmark.svg
NB: Benyt venligst ikke denne skabelon direkte, det er kun en oversættelse! Benyt kun {{PD-Denmark50}}.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Denmark50}} instead!