Template:PD-Deutsche Bundespost stamps/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain Оваа поштенска марка е во јавна сопственост во Германија бидејќи е издадена од Сојузната пошта на Германија (Deutsche Bundespost) во име на Сојузниот министер за пошта и телекомуникации и затоа се смета за службено дело според законот за авторски права на Германија (§ 5 Abs. 1 UrhG).

Deutsch | English | español | français | македонски | polski | +/−

Flag of German post (1950-1994).svg
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-Deutsche Bundespost stamps}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Deutsche Bundespost stamps}} instead!