Template:PD-EU-audio/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
No copyright on phonographical record
Оваа аудиоснимка не е заштитена бидејќи е објавена во Европската Унија пред повеќе од 70 години и правата на изведувачите и продуцентите се истечени согласно Директивата 2006/116/EC.

English | français | македонски | polski | +/−

Flag of Europe.svg
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-EU-audio}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-EU-audio}} instead!