Template:PD-GDR stamps/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа поштенска марка е во јавна сопственост во Германија бидејќи е издадена од поштенската управа на Германската Демократска Република или Советската окупациона зона (Германската пошта на ГДР) чиј правен наследник е Сојузна Република Германија. Затоа ова се смета за службено дело според законот за авторски права на Германија (§ 5 Abs. 1 UrhG).

Boarisch | Deutsch | English | suomi | македонски | Türkçe | +/−

Flag of East Germany Post (1975-1990).svg
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-GDR stamps}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-GDR stamps}} instead!