Template:PD-HK/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Ова дело е во јавна сопственост бидејќи според според Оддел 17 од Глава 528 (Одредбата за авторското право) од Законот за авторското право на Хонгконг, авторски права на ова дело се истечени во Хонгконг. Причината за ова е истекот на 50 години од крајот на календарската година на смртта на авторот, или пак бидејќи неговиот автор е непознат и навршиле 50 години од крајот на календарската година на создавање на делото. Погледајте и Википедија:Авторски права.
За подигачот: Наведете го местото на издавање и авторот.

English | македонски | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Flag of Hong Kong (1959-1997).svg

Flag of Hong Kong.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-HK}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-HK}} instead!