Template:PD-IDGov/jv

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Dhomain publik Barkas iki ana ing dhomain publik ing Indonésia amarga diwetokaké lan/utawa didistribusikaké déning Pamerintah Républik Indonésia, adhedhasar Pasal 43 Undhang-Undhang Nomer 28 Taun 2014 bab Hak Cipta.

Ora bakal ana palanggaran Hak Cipta kanggo:

  1. Pangumuman, Pandistribusian, Komunikasi, lan/utawa Panggandaan lambang nagara lan lagu kabangsan miturut sipaté kang asli;
  2. Pangumuman, Pandistribusian, Komunikasi, lan/utawa Panggandaan apa baé kang ditindakaké déning utawa kanthi jeneng pamerintah, kejaba dinyatakaké direksa déning pranatan perundhang-undhangan, pranyatan ing Ciptaan kasebut, utawa nalika marang Ciptaan kasebut dilakoni Pangumuman, Pandistribusian, Komunikasi, lan/utawa Panggandaan;
  3. Panggandaan, Pangumuman, lan/utawa Pandistribusian Potrèt Présidhèn, Wakil Présidhèn, mantan Présidhèn, mantan Wakil Présidhèn, Wira Nasional, pimpinan lembaga nagara, pimpinan kamentrian / lembaga pamerintah non kamentrian, lan/utawa kepala dhaérah kanthi nggatèkaké martabat lan kapatutan miturut kaliyan paugeran pranatan perundhang-undhangan.

العربيَّة | English | Bahasa Indonesia | Jawa | Minangkabau | македонски | português | русский | Sunda | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg
CATHETAN: Tulung aja nggunakaké cithakan iki sacara langsung! Cithakan iki mung kanggo pertalan. Gunakna {{PD-IDGov}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-IDGov}} instead!