Template:PD-IDGov/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Јавна сопственост Оваа податотека е во јавна сопственост во Индонезија, бидејќи е издадено и дистрибуирано од Владата на Република Индонезија согласно Член 14, ставка b од Законот за авторското право на Индонезија бр. 19 од 2002 г.

Авторските права не се прекршуваат при:

  1. издавање и/или умножување на Државен симбол и химна запазувајќи го нивниот изворен карактер;
  2. издавање и/или умножување на било што во издание на и/или во име на Владата, освен кога постои изјава дека авторското право е заштитено со закон или регулатива, со изјава на самото дело или во времето на издавање на истото; or
  3. повторување, целосно или делумно, на вести од новинска агенција, организација за радиодифузија и весник или било кој друг извор, под услов изворот на истите да биде наведен во целост.

العربيَّة | English | Bahasa Indonesia | Jawa | Minangkabau | македонски | português | русский | Sunda | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

Индонезија
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-IDGov}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-IDGov}} instead!