Template:PD-IDOld-Art30/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа податотека е во јавна сопственост во Индонезија бидејќи авторските права на него се истечени согласно Член 30 од Законот за авторското право на Индонезија бр. 19 од 2002 г.
 1. Авторските права на:
  • сметачки програми,
  • кинематографски дела,
  • фотографски дела,
  • бази на податоци и
  • адаптации на дела
  важат 50 (педесет) години од нивното издавање.
 2. Авторските права на топографска поставеност на јавно дело важи 50 (педесет) по издавањето на Делото.
 3. Авторските права на делата споменат во параграф (1) и (2) од овој член, и параграф (1) од Член 29 во сопственост на правен орган, важат 50 (педесет) години од нивното издавање.

English | Bahasa Indonesia | македонски | português | русский | slovenščina | +/−

National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-IDOld-Art30}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-IDOld-Art30}} instead!