Template:PD-Internationale/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Јавна сопственост Ова дело ја содржи мелодијата на „Интернационалата“ искомпонирана и објавена во 1888 во Франција, и така објавена пред 1 јули, 1909 вон САД, од Пјер Дегејтер (1848-1932). Мелодијата е во јавна сопственост во САД и оние подрачја каде авторските права важат додека е жив авторот плус 80 години или помалку.

English | français | македонски | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

This template will categorize into Category:PD-Internationale.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-Internationale}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Internationale}} instead!