Template:PD-IrishGov/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Ова дело на Владата на Ирска или Ерјахтасот (парламентот) е во јавна сопственост. Според Глава 19, §191-193 од Закон за авторското право и сродните права, 2000, авторските права се истечени во Ирска бидејќи делото е едно од следниве:
  1. Дело на службено лице на Владата на Ирска создадено како дел од работните задачи пред 1 јануари 1968; или
  2. Дело на службено лице на Ерјахтасот создадено како дел од работните задачи пред 1 јануари 1968; или
  3. Звучна снимка, филм, пренос во живо или кабловска програма во живо од работата на Ерјахтасот создадено пред 1 јануари 1968; или
  4. Нацрт-закон или одредба на Владата на Ирска објавена за јавноста пред 1 јануари 1968.

Deutsch | English | français | Gaeilge | македонски | +/−

Coat of arms of Ireland.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-IrishGov}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-IrishGov}} instead!