Template:PD-LT-exempt/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Според Законот за авторското право и сродните права на Република Ливанија (донесен на 18 мај 1999, со амандман на 5 март 2003) Глава II, Оддел 1, Член 5, ставка 3: „Авторски права не важат за Државни симболи и обележја (знамиња, грбови, химни, банкноти, и други Државни симболи и обележја). Тие се заштитени со други закони.“ Затоа се смета дека оваа слика е предадена во јавна сопственост. Меѓутоа во извесни случаи употребата на оваа слика може да е регулирана со други закони.
Coat of arms of Lithuania.svg

беларуская (тарашкевіца)‎ | Deutsch | English | français | lietuvių | македонски | Nederlands | русский | українська | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-LT-exempt}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-LT-exempt}} instead!