Template:PD-MO/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Јавна сопственост Ова дело е во јавна сопственост бидејќи според Член 21 и 23 од Указ-законот бр. 43/99/M (Decreto-Lei n.º 43/99/M) на Макао авторските права на ова дело се истечени во Макао. Ова е бидејќи навршиле 50 години од крајот на календарската година на смртта на авторот, или пак бидејќи делото е од непознат автор и изминале 50 од крајот на календарската година на неговото создавање. Погледајте Википедија:Авторски права.

За подигачот:

Наведете каде и кога е издадено делото и, ако треба, кој е авторот.

English | македонски | português | +/−

Макао


This template will categorize into Category:PD Macau.

Видете исто така

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-MO}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-MO}} instead!