Template:PD-MacaoGov/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain
Ова дело е службен труд на Макао и е во јавна сопственост во Макао, а можеби и други држави. Тука погледајте кои видови материјал се во јавна сопственост - кинески и португалски (службени јазици на Макао), плус англиски.
Flag of Macau

English | español | македонски | português | português do Brasil | ไทย | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-MacaoGov}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-MacaoGov}} instead!