Template:PD-Manchukuo-stamps/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Јавна сопственост Оваа слика на поштенска марка од Манџукуо е во јавна сопственост бидејќи сите авторски права на владата на оваа поранешна држава се истечени согласно Член 21 од Законот за авторското право на Народна Република Кина каде неиндивидуалните авторски права истекуваат по 50 години од издавањето на делото.

English | македонски | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

lnik=

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-Manchukuo-stamps}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Manchukuo-stamps}} instead!