Template:PD-Mexico/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Ова дело е во јавна сопственост во Мексико бидејќи неговиот автор починал пред 1952, бидејќи е дело на владата на Мексико и е објавено пред повеќе од 100 години.

English | español | suomi | македонски | русский | +/−

Flag of Mexico.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-Mexico}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Mexico}} instead!