Template:PD-NWS/fi

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Tämä Yhdysvaltain kansallisen sääpalvelun (National Weather Service, NWS) Internet-sivustolta peräisin oleva teos on ilman tekijänoikeuden suojaa, koska tämän sivun perusteella ”ellei toisin mainita, kaikki hallituksen palvelimilla oleva informaatio on ilman tekijänoikeuden suojaa ja vapaasti yleisön käytettävissä, niin kauan kun et 1) väitä aineistoa omaksesi, 2) käytä aineistoa ikään kuin sinulla olisi vahvistus NOAA:lta/NWS:lta tai olisit tekemisissä NOAA:n/NWS:n kanssa ja 3) muokkaa aineistoa ja väitä sitä Yhdysvaltain hallituksen viralliseksi aineistoksi”.

NWS:n Internet-sivusto sisältää myös valokuvia, jotka eivät ole peräisin NWS:ltä vaan yksityishenkilöt ovat lähettäneet valokuvat NWS:n Internet-sivustolle. Yleensä niiden kuvien yhteydessä lukee ”Courtesy of...”. Myös ne valokuvat ovat ilman tekijänoikeuden suojaa, koska valokuvia lähettävät yksityishenkilöt vapauttavat valokuvat tekijänoikeuksista lähettäessään ne NWS:n Internet-sivustolle. Ehto mainitaan tällä, tällä ja tällä sivulla. Esimerkki ei-NWS-valokuvia sisältävästä sivusta on täällä.


English | suomi | македонски | português | +/−

US-NationalWeatherService-Logo.svg

HUOMIO: Älä käytä tätä mallinetta! Tämä on ainoastaan käännöstarkoitusta varten. Käytä sen sijaan mallinetta {{PD-NWS}}.

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-NWS}} instead!