Template:PD-Norway50/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain Deze afbeelding bevindt zich in het publiek domein in Noorwegen omdat de Noorse auteursrechtenwetgeving (§ 23) specificeert dat afbeeldingen die niet beschouwd worden als "kunstwerken" 50 jaar na de creatie in het publiek domein komen, op voorwaarde dat er meer dan 15 jaar zijn verstreken sinds de dood van de auteur of dat de auteur niet bekend is.
Aan de uploader: Zorg voor informatie over waar de afbeelding voor het eerst werd gepubliceerd, wie het gemaakt heeft en indien bekend wanneer de maker overleden is. Het recht om vermeld te worden verloopt niet in Noorwegen.

Afbeeldingen geüpload op Wikimedia Commons dienen zich ook in het publiek domein te bevinden in de Verenigde Staten. Een Noors werk dat zich in het publiek domein bevindt in Noorwegen, bevindt zich alleen in het publiek domein in de Verenigde Staten indien het reeds in 1996 zich in Noorwegen in het publiek domein bevond, indien een foto gemaakt is voor 1 januari 1946 en er geen auteursrecht geregistreerd is in de Verenigde Staten (Dit als gevolg van 17 USC 104A met diens kritieke datum van 1 januari 1996.)


Deutsch | English | македонски | Nederlands | norsk nynorsk | +/−

Flag of Norway.svg
Opmerking: Gebruik dit sjabloon aub niet direct op pagina's! Dit sjabloon is slechts gebruikt binnen in het sjabloon als vertaling. Gebruik in plaats daarvan {{PD-Norway50}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Norway50}} instead!